clan xii

.::Menu::.

.::BF2142 NS Home::.

.::BF2142 Home::.

.::BF Sites::.

.::Kfarcic HISTORY::.


Kfarcic HISTORY

Ozbiljnijim igranjem bavim se od Warcrafta prvog, preko C&C prvog, do današnjih dana(Komodorac neračunam). Prvo umrežavanje bilo je prije par godina, kada se ekipa iz garaže, moji uvaženi prijatelji Snoopy, Stripy, Menace(njegova garaža), Faceoff, Talji, Kenza, Ares, Balac, Marac i ja brijali BF1942, BF Vietnam i najviše Joint Ops,koji se  igrao i na netu sa ISDN vezom odakle i potiče moj nick RipperCro. Onda sam igrao RPG Guild Wars on-line pa me se baš i nije dojmio, pa je bio lagani uninstall. Kada je izašao BF2 imali smo dosta problema sa njegovim zahtjevima, pa ga nismo baš puno igrali, do jednog lijepooog dana.

Neznam da li iz dosade ili trenutnog viška novaca u džepu, kupio sam BF2 i BF2 Spec.ops, došao doma i instalirao. Tada počinje agonija . Početak je bio strava, omjer d/k je bio 5/17, zaradio Purple heart i bio ponosan na nju, igrao sa ekipom sa Straferight-a ( bush23, keith3D itd ), ekipa bila OK i poučila me dosta finti, koje su mu kasnije pomogle u razvitku „ manijaka „ kakav sam danas. Nakon mjeseci igranja Snoopy-evu majku počastio sam za rođendan ( ne njega ) sa orginal BF2. Počelo je veliko klanje ljudi na serverima RubberDucky i RubberDucky 2, te StrafeRight Karkand u društvu jednog jedinog gospodina „ -=RD=- VOLX-a". Snoopy se nakon kratkih uputa i savjeta ( mene već „Đombe" ) super snašao i postao BadMotherFucker.

Pristup =XII= je bio igra slučaja, Snoopy je nešto vršljao po netu i naišao na forum. Toga dana je Cro_Boombastic ispisao pristupnicu i spomenuo mene, tako sam se ja iz čiste radoznalosti prijavio za članstvo, da vidim hoću li proći, obećavši svom velikom prijatelju Snoopy-u, da ako neprimite i njega u clan da ću izaći. Nakon primitka u clan, najveći „BAD" mi je bio što sam iz prefiksa morao izbrisati „Ripper", ali i to se u ovo vrijeme vraća na svoje.  Igrao sam jednu večer onda još „sa vama", na EU UK14 i svidjela mi se ekipa i način igranja, ali obećanje je obećanje. Nakon što se primili i Snoopy-a, laknulo mi je, jer sam se već počeo navikavati na Gromova sitna podbadanja, Robijino „ Grizi zastavu „ , team play i osjećao sam kao da „vas" znam 100 godina. Danas uživam privilegiju i čast biti jedan od Ditry Dozen aka =XII=.

 

E da, na kraju još samo jedno :

 

Come on you apes - who wants to live forever?

 .::Obavezna Literatura::.

Copyright © 2007 CLAN XII
sva prava pridržana.