Clan =XII= | www.clan-xii.com

Clan =XII= Public forums => BF 2142 - public forum => Topic started by: KrvKrvavu on 13. October. 2016, 04:39:24 pm



Title: BF 2142/BF2 revive
Post by: KrvKrvavu on 13. October. 2016, 04:39:24 pm
Evo samo da vas informiram ako nekoga slučajno zanima, ova ekipa je pokrenula projekt oživljavanja starih battlefilda, jako je jednostavno i đžabe. Registrira se na stranici, skine se launcher, instalira i spremni ste za akciju, ja sam jučer malo igrao conquest na camp gibraltaru i sve super radi, navečer ima 4-5 punih servera na 2142, igra peak-a na nekih 500 ljudi navečer.  Mislim da vikendom bude i više ljudi. Pa eto ako ste nostalgični i imate želju da vas kantaju kao stare zahrđale kante (kako su mene više manje jučer) javite se.

https://bl2142.co/


Title: Re: BF 2142/BF2 revive
Post by: C.C.-Snoopy_Jug2 on 13. October. 2016, 09:36:53 pm
Zvuci zanimljivo! ka3d bi se barem svi skupili pa malo bacili u ime starih dana  ;D


Title: Re: BF 2142/BF2 revive
Post by: Umbr4zz (ex. Inferno_Cro) on 17. October. 2016, 12:57:55 am
BF2142 je instaliran na moje računalo na dan "oživljavanja" igre. Igra radi savršeno bez ikakvih problema. Jedini problem kod igre je to što nema službenu podršku za full HD rezolucije. I iznad svega, moram javit starom da si to instalira na njegov komp i da se sjeti starijih dana xD


Title: Re: BF 2142/BF2 revive
Post by: KrvKrvavu on 17. October. 2016, 07:07:19 pm
imaš full hd rezu, samo u launcheru prije nego pokreneš igru odeš na settings i imaš widescreen support, klikneš to i voila imaš svoju nativnu full hd rezu za odabrati, ja jedno ne znam rješiti svaki put kad upalim igru mi kontrole zaboravi, i ne znam uzeti tuđi kit sa poda, ali mislim da jednostavno ne znam koja tipka :-\


Title: Re: BF 2142/BF2 revive
Post by: Umbr4zz (ex. Inferno_Cro) on 17. October. 2016, 09:52:43 pm
Krvavi, igram u Full HD rezoluciji. Postavio sam full HD starom metodom (trebaš kliknuti desnom klikom miša na prečac igre i u "target" box napisati:  +szx 1920 +szy 1080). Kada govorim da igra nema službenu podršku za full HD, to znači da ne možeš namjestiti full HD rezoluciju direktno kroz opcije u igri. Tuđi kit uzimaš sa "G" po defaultu.