Clan =XII= | www.clan-xii.com
23. February. 2018, 09:05:00 pm *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News:
 
   Home   Help Arcade Multiplayer Member Map Shop Gallery Chat Media Center Login Register  
Pages: [1] 2   Go Down
  Print  
This topic has not yet been rated!
You have not rated this topic. Select a rating:
Author Topic: uzasno sporo lodanje mape u BC2!  (Read 8584 times)
.::rakanisshu::. Topic starter
BFBC2
Satnik
*****

Karma: 9
Offline Offline

24.06.2008
Posts: 419
92.00 EUR

View Inventory
Send Money to .::rakanisshu::.




BC2 nick:
.::rakanisshu::.

Rshot3 Monstermunch Militarysnow Mumu Hexxagon
« on: 30. March. 2010, 03:31:43 am »

Posto imam problem sa time malo sam istrazivao povodom cega se to dogadja pa sam dosao do nekog foruma koji se moze pratiti, jer ima dosta postova i relativno ljudi znaju o cemu pišu!

http://hardforum.com/showthread.php?t=1504097&page=1


Meni je loading time oko 40ak sekundi


Ati 4890 XFX
Phenom x4 9650
4gb DDR 1066 Kingston
640 gb hard 32 MB


Tamo nalažu da je problem u dx11 i dx10!

E mene sada zanima kako vi imate postavke i ako netko igra na dx9 kako mu izgleda i ima li bugova!
Logged


beziljy
BFBC2
Narednik
*****
Sri Lanka
Karma: 2
Offline Offline

21.11.2008
Posts: 225
79.00 EUR

View Inventory
Send Money to beziljy




BC2 nick:
beziljy

« Reply #1 on: 30. March. 2010, 03:42:19 am »



 Grin

tko još kupuje ATI  Cheesy
Logged

.::rakanisshu::. Topic starter
BFBC2
Satnik
*****

Karma: 9
Offline Offline

24.06.2008
Posts: 419
92.00 EUR

View Inventory
Send Money to .::rakanisshu::.




BC2 nick:
.::rakanisshu::.

Rshot3 Monstermunch Militarysnow Mumu Hexxagon
« Reply #2 on: 30. March. 2010, 04:26:37 am »

Kupovao sam Nvidiu prije.. Pa malo Ati, pa malo nvidia, pa sad opet ati Smiley

Volim probavati, nikada se ne drzim istoga.. Samo sto nikada nisam imao Intela.. Smiley
Logged


Svinja
CPU
Satnik
**
Afghanistan
Karma: 9
Offline Offline

24.07.2007
Posts: 462
61.00 EUR

View Inventory
Send Money to Svinja




BF2142 nick:
Svinja


BC2 nick:
Svinja

« Reply #3 on: 30. March. 2010, 05:06:51 am »

eo baš sam izmjerio, nisam baš siguran o ćemu bi sve loadanje trebalo ovisit al mislim najviše o hardu, proc-u, i možda settingsima za texture

windows xp(dx 9)
barracuda 7200.11
e8200
8800gt
teksture na medium

prosjek je 22 sec(tri puta sam mjerio razlićite mape)
Logged

C.C.-Kaznitelj
Admin
Vrhovni vladar foruma
******
Croatia
Karma: 67
Offline Offline

24.01.2007
Posts: 2869
73.00 EUR

View Inventory
Send Money to C.C.-Kaznitelj




BC2 nick:
KAZNITELJ

Pingpong
« Reply #4 on: 30. March. 2010, 10:05:34 am »

Bug je potvrđen i događa se sa ATI karticama sa dx10 i dx11
Do tada ostaje http://www.moddb.com/downloads/gossamers-bad-company-2-launcher-v11
u louncheru podesite na DX9 i učitavanje je gotovo trenutno.
Logged

Who told you to die! Keep fighting!
.::rakanisshu::. Topic starter
BFBC2
Satnik
*****

Karma: 9
Offline Offline

24.06.2008
Posts: 419
92.00 EUR

View Inventory
Send Money to .::rakanisshu::.




BC2 nick:
.::rakanisshu::.

Rshot3 Monstermunch Militarysnow Mumu Hexxagon
« Reply #5 on: 01. April. 2010, 11:13:03 pm »

Je to je istina, ali kada udjes u neko od vozila, texture zemlje se mjenjaju i stalno nesta titra! A kod onog stationary weaponsa koji imaju zaštitno staklo isto bas i nije prozirno! Smiley Tako da bih bolje cekao 40 sec nego igrao na dx9 pa da jos dobijem neki epileptički napad! Smiley
Logged


Pasko_CRO
BFBC2
General
*****

Karma: 38
Offline Offline

16.11.2006
Posts: 842
177.00 EUR

View Inventory
Send Money to Pasko_CRO




BF2142 nick:
pasko1973


BF2 nick
Pasko33

COD4 nick:
Pasko1973


BC2 nick:
Pasko_CRO

Jewels Plumber2CH Star Wars
« Reply #6 on: 02. April. 2010, 09:24:03 pm »

Evo jedan zanimljiv link gdje se objašnjava vecina stvari kao namjestiti ini file za bolju igrivost BFBC2
http://www.edgegamers.org/forums/showthread.php?t=122658
Logged

Ko drugom jamu kopa taj je fizicki radnik ili grobar!
C.C.-Kaznitelj
Admin
Vrhovni vladar foruma
******
Croatia
Karma: 67
Offline Offline

24.01.2007
Posts: 2869
73.00 EUR

View Inventory
Send Money to C.C.-Kaznitelj




BC2 nick:
KAZNITELJ

Pingpong
« Reply #7 on: 22. April. 2010, 06:35:33 am »

http://www.moddb.com/mods/gossamers-launcher/downloads/version-12a
Logged

Who told you to die! Keep fighting!
.::rakanisshu::. Topic starter
BFBC2
Satnik
*****

Karma: 9
Offline Offline

24.06.2008
Posts: 419
92.00 EUR

View Inventory
Send Money to .::rakanisshu::.




BC2 nick:
.::rakanisshu::.

Rshot3 Monstermunch Militarysnow Mumu Hexxagon
« Reply #8 on: 22. April. 2010, 06:52:41 am »

Sve ja to znam! Smiley I koristio sam te twaekove u ini fileu, i jos sam koristio taj loader! Vjerujte mi nista ne pomaze, a igranje preko dx 9 je uzasno ruzno i jadno Smiley

Cekam sad ovaj tjedan trebaju doci novi driveri za grafu pa cemo vidjeti! Smiley Ty na pokusajima!
Logged


.::rakanisshu::. Topic starter
BFBC2
Satnik
*****

Karma: 9
Offline Offline

24.06.2008
Posts: 419
92.00 EUR

View Inventory
Send Money to .::rakanisshu::.




BC2 nick:
.::rakanisshu::.

Rshot3 Monstermunch Militarysnow Mumu Hexxagon
« Reply #9 on: 24. April. 2010, 02:41:06 am »

http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/ATI-Catalyst-10-4-a-Hotfix.aspx


Ovo rjesava sve probleme sa sporim lodanjem ATI kartica!!


Preporod sa 50sec ucitavanja na 15sec! Smiley
Logged


C.C.-Kaznitelj
Admin
Vrhovni vladar foruma
******
Croatia
Karma: 67
Offline Offline

24.01.2007
Posts: 2869
73.00 EUR

View Inventory
Send Money to C.C.-Kaznitelj




BC2 nick:
KAZNITELJ

Pingpong
« Reply #10 on: 25. April. 2010, 03:31:04 am »

Ovaj je Driver strgan i vrlo vjerojatno će vam razvaliti cijelo računalo tako da ga za sada ne treba instalirati.


edit: šala Wink
« Last Edit: 25. April. 2010, 03:41:40 am by C.C.-Kaznitelj » Logged

Who told you to die! Keep fighting!
.::rakanisshu::. Topic starter
BFBC2
Satnik
*****

Karma: 9
Offline Offline

24.06.2008
Posts: 419
92.00 EUR

View Inventory
Send Money to .::rakanisshu::.




BC2 nick:
.::rakanisshu::.

Rshot3 Monstermunch Militarysnow Mumu Hexxagon
« Reply #11 on: 26. April. 2010, 02:24:20 am »

:p
Logged


mkirsch
BFBC2
General
*****
Croatia
Karma: 44
Offline Offline

26.12.2006
Posts: 559
95.00 EUR

View Inventory
Send Money to mkirsch

Medic!!!!!!!




BF2142 nick:
marac1


BF2 nick
marac1

BC2 nick:
marac1

« Reply #12 on: 26. April. 2010, 02:37:01 am »

Ovaj je Driver strgan i vrlo vjerojatno će vam razvaliti cijelo računalo tako da ga za sada ne treba instalirati.


edit: šala Wink

Kao sto i kažu-nije full testiran.Probao ga instalirati ali prijavljuje da nije instaliran zbog nekih greski.Gledao po forumima-nekome pomoglo nekome ne.
ATI HD5770
OS win7-64

Za sada i dalje cekam Smiley
Logged

Nemam nalivpero Smiley
C.C.-Kaznitelj
Admin
Vrhovni vladar foruma
******
Croatia
Karma: 67
Offline Offline

24.01.2007
Posts: 2869
73.00 EUR

View Inventory
Send Money to C.C.-Kaznitelj




BC2 nick:
KAZNITELJ

Pingpong
« Reply #13 on: 26. April. 2010, 06:54:15 am »

Nisi ga uspio instalirati jer ga moraš pokrenuti kao administrator (desni klik i run as administrator)
Logged

Who told you to die! Keep fighting!
mkirsch
BFBC2
General
*****
Croatia
Karma: 44
Offline Offline

26.12.2006
Posts: 559
95.00 EUR

View Inventory
Send Money to mkirsch

Medic!!!!!!!




BF2142 nick:
marac1


BF2 nick
marac1

BC2 nick:
marac1

« Reply #14 on: 26. April. 2010, 07:05:36 am »

Nisi ga uspio instalirati jer ga moraš pokrenuti kao administrator (desni klik i run as administrator)

I opet isto
Logged

Nemam nalivpero Smiley
Wespen
BFBC2
General
*****

Karma: 4
Offline Offline

03.01.2007
Posts: 769
141.00 EUR

View Inventory
Send Money to Wespen

Zolja snajper




BC2 nick:
Wespen

« Reply #15 on: 26. April. 2010, 07:52:12 am »

Meni je to isto rekao, restar i driver info i pise 10.4... znas da ATI uvijek zna napraviti jebene drivere Smiley
Logged

.::rakanisshu::. Topic starter
BFBC2
Satnik
*****

Karma: 9
Offline Offline

24.06.2008
Posts: 419
92.00 EUR

View Inventory
Send Money to .::rakanisshu::.




BC2 nick:
.::rakanisshu::.

Rshot3 Monstermunch Militarysnow Mumu Hexxagon
« Reply #16 on: 26. April. 2010, 09:27:11 pm »

Probajte reinstall igre, tako pise u uputama za taj hofix! Kaze da driveri nisu u potpunosti doradjeni, te da bi mozda trebalo i reinstall igre napraviti. Mozda pomogne!
Logged


.::rakanisshu::. Topic starter
BFBC2
Satnik
*****

Karma: 9
Offline Offline

24.06.2008
Posts: 419
92.00 EUR

View Inventory
Send Money to .::rakanisshu::.




BC2 nick:
.::rakanisshu::.

Rshot3 Monstermunch Militarysnow Mumu Hexxagon
« Reply #17 on: 26. April. 2010, 11:57:01 pm »

Ustvari, probaj prvo ovaj hotfix staviti! Ovaj je izasao tjedan dana prije ovog 10.4a! I taj je samo za seriju 5xxx!
Logged


Pasko_CRO
BFBC2
General
*****

Karma: 38
Offline Offline

16.11.2006
Posts: 842
177.00 EUR

View Inventory
Send Money to Pasko_CRO




BF2142 nick:
pasko1973


BF2 nick
Pasko33

COD4 nick:
Pasko1973


BC2 nick:
Pasko_CRO

Jewels Plumber2CH Star Wars
« Reply #18 on: 01. May. 2010, 03:57:37 pm »

Evo vam najjednostavnije rjesenje za sporo lodanje i zaa bolji frame rate  Grin Grin Grin Grin
http://www.evga.com/forums/tm.aspx?m=316295
Logged

Ko drugom jamu kopa taj je fizicki radnik ili grobar!
Yoga
BFBC2
Vrhovni vladar foruma
*****

Karma: 22
Offline Offline

14.02.2007
Posts: 1133
20.00 EUR

View Inventory
Send Money to Yoga

01111001 01101111 01100111 01100001




BF2142 nick:
Yoga


BF2 nick
BfL^NrG

BC2 nick:
Yoga

« Reply #19 on: 02. May. 2010, 06:21:45 am »

mene vise jebe nonstopno 10 minutno  kao olfo diskonektanje sa ea servera a ostanem logan    Roll Eyes
Logged



Kuca Mujo vidovnjakinji na vrata...
'Ko je?
A jebem te vidovitu...
Pages: [1] 2   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006-2007, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Page created in 0.04 seconds with 18 queries.