clan xii

.::BF2142 Home::.

.::BF2142 NS Home::.

.::BF Sites::.

.::Vijesti::.

=XII= vs. BFDS
Utorak, 30.01.2007.

CB 2142 CONQUEST

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Riders on the storm
Riders on the storm
Into this house we're born
Into this world we're thrown
Like a dog without a bone
An actor out alone
Riders on the storm

 

Sastav =XII= Clana:

Ripper
Snoopy
Kerber
Krastavac
Saint
Pasko
Destructo
Gromone
Robija (commander)
Stripy

Dakle, bijase ovako...

Pocelo je s Cerbere Landingom, prva runda, mi EU i branimo. Apsolutna pomutnja u njihovim redovima. Svi putevi prema nasim zastavicama toliko su bili dobro branjeni da je protivnik bio izgubljen od pocetka do kraja runde. Nasi kauboji jednostavno nisu dali da se prasina slegne, a njihovim indijancima nisu pomogli niti dimni signali. Dobili smo s vise od 130 razlike.

Druga runda pocela je s izuzetnim divljanjem pinga nasih hrabrih momaka, pa smo se morali prebaciti na nas server. Ovaj put na istoj mapi mi smo bili PAC i u startu smo napravili blitzkrieg. Osvojili smo dvije zastavice, te je nasim protivnicima ostao samo Comm Center. Iako smo se nekoliko puta probali probiti s obje strane, indijanci su pruzili zestok otpor, te im je to samo ublazilo poraz. Ali razlika od 70-ak bodova u nasu korist govori o nasoj nadmoci.

Treca runda pocela je na mapi Suez Canal nepovoljno za nas. Nespremnost na veliku kolicinu armora malo nas je iznenadila, protivnik je prosao sa zadnje strane, cak nas doveo u situaciju da ostanemo bez ijedne zastavice, ali nasi kauboji su, uz podizanje prasine, uspjeli vratiti jednu zastavicu i odrzati rundu do kraja. Indijanci su dobili ovu rundu s 30-ak bodova razlike.

Cetvrta runda vratila nas je na mjesto gdje pripadamo. Nakon regrupacije, vidanja rana iz prethodne runde, nasi momci odlucno su krenuli u novu pobjedu. Od samog pocetka neprijatelju nismo dali sansu da se izvuce iz svoje baze, te mirno rundu priveli kraju s vise od 130 bodova razlike.

Svaka cast svima koji su na bilo koji nacin sudjelovali i onima koji su pruzali moralnu podrsku, hladili pivo i pekli cevape, i ko zna sta jos...

Laku noc...

 

 

 

 

Za vaš TV Dnevnik: Stripy_CRO & Robija-Cro
.::Obavezna Literatura::.

Copyright © 2007 CLAN XII
sva prava pridržana.