clan xii

.::BF2142 Home::.

.::BF2142 NS Home::.

.::BF Sites::.

.::Vijesti::.

INTERVJU SA MAMOM.
Utorak, 13.02.2007.

MAMAAAA!!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Svatko na svijetu ima ili je imao mamu, pa tako je ima i klan =XII=. Mama je «vrhovni, počasni član klana =XII=.» Jedina osoba sa takvom titulom. Naša je Mama kao i svake druge majke. Danju radi da priskrbi novac i osigura egzistenciju svome sinu, odlazi kući nakon radnog vremena i postaje domaćica koja kuha, pere, obavlja svakodnevne kućanske poslove i podiže svog sina. Sve baš kao i ostale žene sa istim obavezama, i sve baš isto dok ne padne noć, i sve životne obaveze ne budu podmirene. E, tu više nije obična mama. Nakon završenog posla, okupira svoju omiljenu fotelju pred televizorom i pretvara se u pravog BF2142 fanatika. Njezina omiljena sapunica upravo počinje.

20:00 Vrijeme je kada se klan =XII= okuplja na TS-u i kreće u svakodnevnu bitku.

Power, AV, S-VHS izbacuje signal, a SCART ga prima u milisekundama, kabel je već zagrijan do usijanja i slika se reproducira na površini 22x2,55cm. Zvuk odjekuje dnevnim boravkom i prenosi svaku rječ izgovorenu preko Team Speak-a, svaki pokret u igri. U tom trenutku za Mamu više ne postoji ništa osim želja za bodrenjem njezinog omiljenog klana. Ovako izgleda njezin svaki dan već gotovo godinu dana. Bodri nas svakodnevno do ranih jutarnjih sati. Nerjetko ćemo čuti komentare naše Mame i u 03:00 u jutro. No, biološki gledano, jedino je stvarno mama našeg brončanog: SNOOPY_Jug2.

 

1. Mama kako ste?

 

MAMA: 

Super! Ma šta super, Eurosuper!

 

2. Kako je prošao radni dan i da li više mislite na posao ili na tekmu koja je za taj dan zakazana?

 

MAMA: 

Ne razmišljam na poslu o tekmama, onda se samo sekiram i ništa pametno ne napravim cijeli dan. Moje razmišljanje o BF-u započinje kad začujem „link engejđd".

 

3. Kako se rodila tolika ljubav i navijačka strast prema ovome ne tako popularnom sportu ili da ga nazovemo hobiju nas djece zarobljene u tijelima odraslih muškaraca?

 

MAMA: 

Ja jako volim gledat svog sina dok igra, i onda kad su počeli odlazit na LAN party-je, bila sam nesretna jer nisam mogla gledat kako se ubijaju. I onda sam za rođendan dobila na poklon od Rippera original BF2 i tu priča počinje.

 

4. Kako bi opisali početke klana i sve ovo postignuto do sada?

 

MAMA: 

S obzirom da je ovaj klan još uvijek jedan od najmlađih klanova uopće, ulazak među 16 najboljih u Europi sve govori.

 

5. Dobijete li nekad želju da i sami upadnete na teren i napravite dar-mar?

 

MAMA: 

Pa naravno! Nekad me sin smiruje da ne razbijem svu tu mašineriju. E da mogu upast u igru, al onako uživo, svi bi vi ostali bez dogtagova. Uostalom, kako znaš da već nisam igrala?

 

6. Pošto pratite i čujete sve što se događa na forumu (a mislim na rubrike koje su dostupne samo članovi Klana =XII=) htio bi čuti vaše mišljenje o trudu oko izrade strategija i rasprave vezanim za sve što se tiće klana.

 

MAMA: 

Što se tiče stranice, Robija igra veliku ulogu, za CB moram izdvojiti Rippera i Koču, svaka čast. A ostali... Ima ljudi koji se trude, ima onih koje nije briga, a sad svatko neka se prepozna.

 

7. Treba li nešto mjenjati po tom pitanju?

 

MAMA: 

Treba. Ovako... U dnevnoj mi treba promjeniti parket i stavit novu PVC stolariju, trebala bi promjeniti i poštanski sandučić, a kad to bude gotovo, javim vam se ja ponovo!

 

8. Čitav se život svodi na borbu da sat vremena dnevno radimo nešto za svoj gušt. Vi izdvajate i više od toga, a i dečki koji čine sastav klana.  Zapostavljamo li nešto zbog svega toga i da li je to cijena slave? Ili se jednostavno otarasimo svih obaveza do 20:00 i tako rasporedimo vrijeme da sve stignemo?

 

MAMA: 

Svatko ima svoje zadovoljstvo i trebao bi raditi ono što ga čini sretnim. Odricanja su možda velika, ali bez toga ne bi bilo rezultata kakve je klan postigao.

 

9. Imali ste prilike upoznati gotovo sve članove klana, pa bi molio jedno kolektivno opisivanje.

 

MAMA: 

Moj sin je najbolji. On drži prvih pet mjesta. A za ostala mjesta potucite se sami.

 

10. Snoopy je stasao u jednog od najkvalitetnijih igrača i to u rekordno kratkom vremenu. Da li je vaša podrška uvelike zaslužna za to? Ili da pitamo Snoopy-ja, ha Snoopy?

 

MAMA: 

Pogledaj pod 9.

 

11. Omiljena tekma koju smo dobili? A od izgubljenih?

 

MAMA: 

Sve su dobre kad vi pobjedite, a nijedna ne valja kad izgubite. Od pobjeda možda ona protiv TV2, a od izgubljenih mi je najgora ona protiv vVv.

 

12. Omiljena mapa?

 

MAMA: 

Kerber.

 

13. Omiljeno oružje?

 

MAMA: 

Šuko.

 

14. Armor?

 

MAMA: 

Volker.

 

15. Gdje nas vidite za 2 godine?

 

MAMA: 

Na LAN-u Kod Mandića (šef psihijatrijske bolnice u Osijeku) zajedno sa mnom!

 

BLITZKRIEG PITANJA:

 

16. Kava sa susjedama ili tekma klana?

 

MAMA: 

Kojim susjedama?

 

17. Spavanje ili bodrenje?

 

MAMA: 

Ma ja bodrim i kad spavam!

 

18. Big Brother ili tekma?

 

MAMA: 

A šta je Big Brother? Ne mogu vjerovat da si me ovo pitao!

 

19. Sapunice ili BF2142?

 

MAMA: 

Vaya vicio hoy no voy al curro he parado para deciros que ya esta la demo en y como no esta jodida al instalarla, al menos yo, todo va ok pero cuando te dispones a jugar ping error pq no encuentra el quien ddijo que en EA no son chapuzas... pos bueno te dice que lo reinstales cosa que hize 3 veces en plena deseperacion empeze a inventarme archivos dll con ese nombre mas raro, al fin se me ocurre buscar en internet a ver si ya habia post de lo mismo, y me encuentro con esta pagina que tienen ese que solamente funciona llamando a un archivo q siempre es igual lo bajo lo co`pio en la carpeta del bf2142 y voila, solucionado. Bueno me piro a seguir jugando todavia no he podido cojer un, pero el juego es la caña! Aunque de vez en cuando se desconecta pero ya conozemos los EA. Compermiso, per todo! E tu? Mi iho mui grande, e tu chacqito.

 

20. Božićnica ili prvo mjesto na CB-u?

 

MAMA: 

Daj božićnicu pa da ti odgovorim...

 

MAMA, HVALA ZA INTERVJU I SVE NAJBOLJE.

CLAN =XII=.

 

Za vaš TV Dnevnik: Robija-Cro
.::Obavezna Literatura::.

Copyright © 2007 CLAN XII
sva prava pridržana.