clan xii

.::BF2142 Home::.

.::BF2142 NS Home::.

.::BF Sites::.

.::Vijesti::.

Voljno!
Subota, 12.08.2006.

Današnji dan u klanu XIII.

Današnji dan je predviđen za odmor. Članovi su dobili otpust do 21:30, pa je stožer napola prazan. Djeluje samo straža, vod u pripravnosti i logistika. Krenimo redom:

Kerber je otišao do svog placa na tajnoj lokaciji da vidi dali su ratni zarobljenici izbetonirali ploču i tako si danas priskrbili jedan obrok i jednu čašu vode.

Gromone je u mahnitoj potrazi po beogradu za nečim slatkim. Naime, dosta mu često pada šećer. Grome nemoj se prejest. Treba večeras trčat po bojištu.

Mirotvorac je skoknio do matične države Scg da posjeti punicu. Znate kakve su punice. Mirotvorac, nemoj da zaboraviš cvijeće za punicu. To ih rastopi.

Mb120 je kod kuće pred telkom i ima namjeru oprat noge. Kada, nije naveo.

Tomo je skoknio do chipoteke da pribavi neke dijelove za svoje tajne eksperimente. Naime, Tomo ima u stožeru svoj laboratori u kojem vrši znanstvene pokuse iz polja elektronike.

Ice.Man. se spustio na plažu da malo pocrni već ionako crnu dušu. Ipak smo doznali da su mu namjere sklonije turistkinjama nego preplanulom tenu. Ice.Man, neka ti je vlažno.

Robija nema odmora. Njegove su dužnosti nešto veće, pa mu oduzimaju svaki slobodan trenutak. Dok ovo piše, ispod njegovog radnog stola čući sekretarica. Dva posla od jednom. Sekretarice, sekretarice, sramota te bila!

 

Za vaš TV Dnevnik: Robija-Cro
.::Obavezna Literatura::.

Copyright © 2007 CLAN XII
sva prava pridržana.