clan xii

.::BF2142 Home::.

.::BF2142 NS Home::.

.::BF Sites::.

.::Vijesti::.

Dobro jutro!
Četvrtak, 17.05.2007.

Dobro jutro i dobro došli na devedeset,85 megaheraca. Vi slušate službeni radio klana =XII=. Ja sam Busen Deva i biti ću vaš voditelj dana. Od aktualnih tema izdvajamo: Slovenija do Umaga, srušen moral zbog ljubavi, kriza u prvom timu, novi logo, vrijeme i neverine.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Slovenija želi granice do Umaga. Godinama zgurani u državi od četiri kvadrata, Slovenski državljani su rekli "DOSTA." Odlučili su sami da izdaju novu kartu Slovenskih granica i tako prošire svoju zemlju za još koji metar. Imamo i exkluzivan intervju sa jednim od njihova 3 vojnika:

 

Mi: šta vas je nagnalo na tako drastične poteze?

1/3: dosta nam je više da liježemo u Sloveniji, a da su nam noge u Austriji. Imamo osobne iskaznice sa Slovenskim državljanstvom, a boravišne vize za noge od koljena na dolje u Austriji. Živimo u svojoj zemlji, a noge nam špijuniraju Austrijski agenti. I Tako svako veče.

Mi: pa kako se tako može živjeti?

1/3: Nikako! Vidite kako je naš narod potlačen. Kad uzgajate svinje, rečemo, pola svinje zakoljemo u Sloveniji a onda sa putovnicom idemo u Austriju da bi je okrenuli i zaklali drugu polovicu.

Mi: vidimo da ste se i naoružali. Očekujete li oružani sukob sa Hrvatskim vlastima zbog toga?

1/3: mi ćemo svoju zemlju da branimo do zadnjeg čovjeka. Ja, kuhar, gradonačelnik, dva vojnika, četiri umirovljenika, jedna trudnica, poštar, zidar i dva carinika. Nas i NATO 300 000 000, pa nek dođe ko smije. Imamo uredne vize za municiju koja prijeđe u tuđe granične zone. Pucamo iz zračnih pištolja zbog dometa.

Mi: želimo vam sve najbolje i nadamo se da će sloboda narodu doći i u vašu zemlju.

1/3: hvala. Naših 12 ljudi u državi zaista pati već godinama. Došao je tren ustanka. Viva slobodniška, viva deželaaaaaa... aaaaaaarrrrggghhhh...

 

Koliko je ljubav pogubna za moral vojnika govori i slučaj koji imamo u klanu. Bačen kao zadnja cigareta, zgažen kao list na vjetru, naš suborac i odličan ratnik već danima ne dolazi na bojište. Naime, rečemo, more ga ljubavni problemi. Ostavila ga je ljubav života i sad evocira uspomene na nju uz litre i litre, litre i litre, ma šta litre, hektolitre domaće rakije sa tržnice. Snaga klana je znatno narušena njegovom nemoći da se priključi jedinicama i kao da nas je sve ostavila ljubav našeg života. Klan =XII= poručuje svom ranjenom prijatelju: vrati nam se, vrati nam se sa prvom lastom i nemoj dozvoliti da te kuja gurne na dno. Mi smo uz tebe i biti ćemo ako treba i u prvoj bračnoj noći. Ne damo te nikome i za sva blaga na svijetu. Klan =XII= skuplja pare i poručuje ti: goni kurvu, kupit ćemo ti novu! Drži se prijatelju i nemoj dozvolit da te natjera da cviliš kao naši neprijatelji. Sve su žene drolje, oprostite majko, sestro, i vi ste žene.

 

Kriza zahvatila prvi tim u klanu. Počinju nesuglasice o statusu prve šestorice za igranje na najjačim klan fight-ovima. Mnogi igrači iz sjene stasaju u dobre i traže svoje mjesto u prvom timu. Neki najavljuju i odlazak, a neki pobunu. Da li je na pomolu međusobni rat, okršaj i svrgavanje tirana sa vlasti? Vrijeme će pokazati sve. Tko je najslabija karika, tko odlazi kući bez metaka i municije, tko će biti izbačen? Pratite našu krugovalnu postaju i budite u toku.

 

Novi logo klana je u završnoj fazi. U skladu sa međunarodnim pravom i zakonom o simbolima vojnih snaga, izrađen je novi moderan logo klana. Zahvaljujemo se našem akademskom kiparu i lončaru Menace-u i čestitamo na izvanrednom dizajnu. Naime, Menace nam je poznat još iz 70-ih godina kada je napravio dizajn za prve Jugoslovenske cvičke i tako započeo svoju karijeru.

 

Vrijeme danas. Promjenljivo i oblačno.
.::Obavezna Literatura::.

Copyright © 2007 CLAN XII
sva prava pridržana.