clan xii

.::BF2142 Home::.

.::BF2142 NS Home::.

.::BF Sites::.

.::Vijesti::.

Sunce na obzoru.
Ponedjeljak, 28.05.2007.

Evo konačno nakon dužeg posta donosimo Vam vruće vijesti.Tijekom zadnjih tjedana upregnuta je sva snaga, znanje i volja da se nešto konkretno promjeni.Jučer 27.05.2007. klan je bio razapet na dvije strane od kojih se nije znalo koja je opasnija.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vođe timova Riper i Mirotvorac zaista nisu imali laku zadaću kojeg membera aktivirati a kojeg staviti na čekanje. Nakon treninga netom prije meča uzeli su svoju oštricu noža i odredili početne postave. Mirotvorac ali i Riper nisu imali laku zadaću jer nikad nemogu znati kakva će situacija na bojištu biti. Prvo da kažemo o našem CRVENOM timu: Protivnik crvenom timu su naši stari znanci "GIFR" francuzi koji nas ne mogu smisliti uopće i ne biraju naćine kako da dođu do prve pobjede nad klanom=XII=. Koristili su se raznim psihičkim sredstvima kao npr. kikanje s njihovog servera bez upozorenja i......... . To im sve nije bilo od velike koristi jer snaga klana =XII= ide uzlaznom putanjom te se naši stari rivali nisu oslastili pobjedom već popili gorku pilulu od koje se neće tako brzo oporaviti.
Sada vijesti od PLAVOG tima: Protivnik plavog tima bio je ruski tim "S.O.B.R." s kojim nitko nije imao saznanja o njihovoj snazi.Vođa Mirotvorac netom prije samog meča izdvoji petoricu članova i kreće u meč. Nakon prve runde obrana Camp G. rezultat je bio u korist S.O.B.R.-a te se vođa odlučuje na sve ili ništa. Uslijedio je napad te nakon neviđene borbe pala je ruska obrana te slomljena i osakačena priznala poraz a PLAVI tim ubilježio stratešku pobjedu u vrlo neizvjesnom meču.
Ovime završavam vijesti te se ujedno zahvaljujem svim učesnicima jer ovo je prvi puta da oba tima ubilježe pobjedu te nakon ružnog vremena došlo je napokon i sunce.

 

Za vaš TV Dnevnik: Terminator7777
.::Obavezna Literatura::.

Copyright © 2007 CLAN XII
sva prava pridržana.