clan xii

.::BF2142 Home::.

.::BF2142 NS Home::.

.::BF Sites::.

.::Vijesti::.

=XII= vs. vA (Vendetta)
Ponedjeljak, 11.06.2007.

=XII= vs vA (Vendetta) 650 : 49
Totalna rasturačina !!!
Vendetta is down, Vendetta is dooowwwnnn...


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jahali smo jedan pored drugog, preko zapadnog djela ravnice obrasle gustom šikarom i dalje prema mjestu gdje nas je čekao naš zadatak. Nismo ništa govorili. Mrk pogled, šeširi duboko navučeni preko obrva i prljave prašnjave marame na licima. Bili smo skupina ljudi, tamnih lica, odjevenih u crno. Mamuzali smo konje u galop. Jahali smo tako oko 10 milja kroz kamenitu i surovu zemlju i stigli pred grad duhova. Nekako, već kao po filmskom scenariju, zaustavili smo se jedan pored drugog i gledali duž glavne ceste u skupinu odmetnika.

-Vendetta! rekao je lider svojim grubim glasnicama na kojima su whisky i suh vjetar ostavili traga.

Zabacili smo svoje kožne kapute duboko iza drški revolvera. Srebrne drške pištolja i bakrena zrna bljeskali su na suncu. Preko krovova kuća, u daljini, nazirala se Crna planina. Tamo smo sklopili ugovor sa samim Đavolom i od toga dana jašemo u njegovo ime.

-Jašimo!

To je bilo sve što nam je trebalo da nas pokrene. Snažno smo podboli konje i jurnuli prema glavnoj ulici na naše protivnike. Kako smo se približavali, cesta je postajala sve šira. Podigla se prašina, počeo je jak vjetar, a nebo se zacrnilo premda su ostala još dva sata do zalaska sunca. Sotona je jahao iznad nas i glasno se smijao.

-Nemojte se zaustavljati! Pregazite ih i jašite dalje prema Crnoj planini vi glasnici smrti. proderao se lider.

Kako bijaše rečeno, tako bijaše i učinjeno.

 

=XII= vs vA (Vendetta)  650 : 49
.::Obavezna Literatura::.

Copyright © 2007 CLAN XII
sva prava pridržana.