clan xii

.::BF2142 Home::.

.::BF2142 NS Home::.

.::BF Sites::.

.::Vijesti::.

Pijac!
Srijeda, 30.08.2006.

Bili smo u Somaliji na tržnici Bakari.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klan =XII= je bio u somaliji sa namjerom da nabavi određenu količinu oružija. Jednog jutra smo našli u poštanskom pretincu (između ostalih reklama za: Konzum, Kerum, Billu-..) reklamni brošur somalijskih trgovaca oružijem. Odmah su proradili telefoni, pakiranje, karta, avion i eto nas na tržnici u centru somalije. Na ulazu u tržnicu su nas napale trotoarke koje se reload-aju za 5 eura po satu. Dostojanstveno smo ih odbili i nastavili prema jezgri sa naoružanjem. Privukao nas je štand sa američkim kumbulama, puškama i vojničkim montažnim poljskim wc-ima. Pozdravili smo trgovca:

 

MI: haj!

ON: haj ju!

MI: hau mač toalet for tu mač srač?

ON: dis toalet not for srač.

MI: for vat den?

ON: dis is for spon.

MI: vat?

ON: ven luz jor batl, spon on toilet end sej: kam šit antil soket.

 

Aaaaaaaaaaaa!!!!!!!! Jebate! Pobudalismo od sreće što je naša narodna izreka dobila fizičku, opipljivu metaforu.

 

MI: baj tventi spon points.

 

Zatim nam je pogled privukao predmet nalik na škare za trganje bodljikave žice. Dobro bi nam došao, pomislimo. Često se nađemo u situaciji da je ograda ispred nas, pa je moramo zaobilazit. Odlučimo da kupimo i škare.

 

MI: givmi  ten klipers for string.

ON: dis not klipers for string. Dis is mormonišen šrinkejđ for testis. Ven jor tim intergejts prisoner enemis, mast puš him testis vit dis klipers.

 

Aaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!! Bemti! Pa to je sprava za mučenje. A mi još tučemo zarobljenike da propjevaju. Ludilo! Kupili smo 32 komada jer igramo na mapama za 64 igrača.

Pozdravili smo trgovca i uputili se do štanda sa municijom. Pregledavajući štand, za oko su nam zapale kapsule kalibra 20cm. Nakon konzultacija između sebe, došli smo do zaključka da bi ih mogli ugradit na mitrač od hamdija. Crni su nam djelovali najubojitije, pa smo zatražili 1000 komada.

 

MI: haj. vi nid tauzen blek bulet kaliber tventi cm.

ON: hu,hu,hu,hu.. tis not bulet! dis is dildo for solđers vajf. If hev ju gejs?

 

E, tu se zajebo. Nazvo nas je pederima i oma su nam udarile pjene na usta.

Zaslužuje da se to podrobnije opiše: 

Grom je preskočio pult i nogom ga nabio u prsa, Kerber je snažno prodirao sa lijeve strane, Mb_120 je napravio živi zid da zaustavi muđahedine koji su mu pohitali u pomoć, TomoOS je izvadio bibliju na afričkom jeziku i počeo da čita na sav glas kako bi ih unervozio te im smanjio učinkovitost, Mirotvorac je za to vrije krao naoružanje sa pultova iskoristivši gužvu koja je nastala, Ice.Man je izvadio radio stanicu i pozvao podršku iz zraka, Robija je izvadio fantu iz ranca i postao fantom slobode. I dok smo se mi tako borili, stiglo nam je nekoliko "crnih jastreba" u pomoć. Uspjeli smo se povući uz njihovu pomoć. Ali, nije sve tako ispalo sretno. Afrikanti su skinili prvi jastreb, a zatim i drugi. Piloti i kopiloti su ostali na tlu. Mi smo se spasili, a šta je bilo sa njima smo saznali tek kasnije iz filma "Pad Crnog Jastreba." 

Tako je to u ratu. Dok se jedni spašavaju, drugi ginu da im pomognu. Mi smo se ipak dobrano naoružali svim i svačim, a našao se i pokoji dildo. Bolje da se žene imaju čime zabavljati dok mi ratujemo, nego da se nenajavljeno vratimo kući sa terena i zateknemo komšijine cipele broj 45 pred vratima.

 

Za vaš TV Dnevnik: Robija-Cro

 

 
.::Obavezna Literatura::.

Copyright © 2007 CLAN XII
sva prava pridržana.