clan xii

.::BF2142 Home::.

.::BF2142 NS Home::.

.::BF Sites::.

.::Vijesti::.

Revanš!
Ponedjeljak, 20.11.2006.

Uzvrat ili uzaludni pokušaj?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Revanš !!  

 

Sinoć smo odigrali drugu prijateljsku utakmicu protiv MGC-a. Tijek borbe je bio identičan onom od prošle nedjelje, samo što su ovaj put u drugoj rundi uspjeli skinuti štit i uništiti konzolu broj 2. I taman kad im se pojavila nada da će možda ovaj put uništiti naš Titan, iz pozadine na TS-u se čuje " Kerberu, makni se dižem !!!!"  Nastaje  zaglušujući prasak pucanja čelične oplate Titana i pojavljuje se poznata poruka na monitoru " The Enemy Titan is Destroyed ", skidam slušalice gledam blijedo u bocu ispijene Bavarie i pitam se " Zar već ?? ". Treća runda već ulazi u klasiku, Snoopy i ja sjedamo u transportni heli ( kasnije u tekstu TH ) i "gas" na silos najbliži njihovom Titanu, sučavamo se sa pola njihove ekipe, gubimo bitku, sjedamo opet u TH iskačemo - ginemo, živci već na 300%, mislim u sebi sada ako ih neprobijemo na stari način moram brzo skontati nešto novo, a uvaženi komadant Saint viče " Ostavite peticu, samo ginete i njima dajete bodove ", ali nedamo se mi. I tako dok vozim prema već " ukletoj petici" tješim se, ako smo mi tu uštopali četvoricu bar smo ostatku ekipe kupili vrijeme da zauzmu što više silosa. Snoopy iskače nešto ranije, ja se zaljećem prema njihovom tenku, iskačem i pogađam tenk sa praznim TH-om ;), navlačim gnjev njegovih suboraca na leđa počinjem bitku sa ostatkom oko silosa, ali nisu primjetili Snoopy-a kako se šulja. Ljuta guja kombinira nekoliko kratkih rafala i otpor je slomljen. Zadovoljan i sa smješkom na licu gledam kako se "puni crvena trakica", i kontam ode raketa, kad pljusak projektila propara nebom i padam licem u lokvu svoje krvi. Neprijateljski titan je odradio posao. Pozivam u pomoć "Flying support team" u sastavu Mirotvorac & Stripy, koji uz pomoć preživjelog Snoopy-a rješava problem Titanovih topova. Napokon "petica" je naša. Nakon toga, rutinski odrađujemo svatko svoj posao :

 

Quick response team aka Kerberova ekipa ( Kerber, Menace i Faceoff ), proganja neprijatelja po cijeloj mapi do pada štita, nakon toga odrađuje Titan, i to kirurškom preciznošću otklanja svaki otpor. Kreću se neprijateljskim Titanom kao Borgovi sa natpisom iznad glave " Resistance Is Futile ", te asimiliraju sve pred sobom.

 

Ground defense team aka Rippers Roughnecks ( Ripper & Snoopy ), proganja sve vrste oklopa po mapi, zadavajući neprijateljskim vozačima tenkova, samohodki i transportera ozbiljan kompleks niže vrijednosti  i  još stižu zauzimati silose, a glavna zadaća je kad Kerberova ekipa ode na protivnički Titan održati povoljnu situaciju na zemlji, tj. uzeti i čuvati što više silosa.

 

Flying support team aka Iron Wings ( Mirotvorac & Stripy ), a što reći za ekipu koja uvijek uskače gdje je najgore, ruše neprijateljske attack i transport helie, i još stignu pomoći svima na zemlji. Kidali su sve pred sobom, čak sam vidio na svoje oči srušili su par stabala smreke i omorike MAJKE MI. Kapa dolje za čelična krila naše armije.

 

Cappo di tutti capi aka El Matador ( Saint ) sam vrh zapovjedne piramide, čovjek koji vidi sve i zna sve, čovjek za kojeg smo mi prašinari samo brojke na papiru, čovjek kojemu se salutira i ljubi prsten svaki put kada prođe pored nas. Odlično odrađeno. UAV, SatTrack i Supplies su bili percizni i na vrijeme isporučeni, spotanje neprijatelja precizno i upozorenja izdavana od El Matadora spašavala su živote na bojišnici. I ne to nije "Don" koji masti guzicu u debeloj kožnoj fotelji negdje na sigurnom, to je " Don " koji je imao na kraju svake partije perko 10 kill-ova, što znači da je dijelio i krv i znoj sa nama prašinarima. Prošlo je 15-20 minuta opet poruka na monitoru " The Enemy Titan is Destroyed ", opet skidam slušalice i gledam muhu na zidu, i kontam ili smo mi dobri ili su oni jako loši ???   Pokazat će Open Cup BF 2142.......   Nakon tri odigrane runde i tri pobjede, neprijatelj se povukao bez pozdrava sa svoga servera, negdje u tminu svojih soba razmišljajući što im se dogodilo. Trebati će im nekoliko dana da skuže, pa će se nekoliko dana svađati " Tko je kriv ? ", pa ćemo biti nekoliko dana cheateri itd. Svaki pas liže svoju ranu, pa neka im, neka smo za njih i cheateri i ovaki i onaki, ali slijedeći put ( ako ga bude ) igram samo sa PIŠTOLJEM.   Još jednom čestitke na dobro odrađenom poslu !

 

Za vaš TV Dnevnik: RipperCro
.::Obavezna Literatura::.

Copyright © 2007 CLAN XII
sva prava pridržana.